Nytt om navn:

Fredrik Saugstad (46) styrker redaksjonen i forlaget Bjørgu.

Forlaget styrker laget med ny bransjejournalist

Etter 15 år i Anleggsmagasinet, de siste åtte som redaktør, er Fredrik Saugstad klar for Anlegg&Transport og AT.no. – Drømmejobben, slår 46-åringen fast.

Publisert Sist oppdatert

Logistikk Inside er en del av forlaget Bjørgu AS, og har et utstrakt redaksjonelt samarbeid med beslektede søsterpublikasjoner som Moderne Transport/Mtlogistikk.no og Anlegg&Transport/AT.no. 

- Jeg og Øyvind Ludt (redaktør i Moderne Transport) har kjent Fredrik lenge og kjenner han som en svært trivelig og kunnskapsrik journalist. I leserkretser er han nok langt mer kjent innen anleggsbransjen enn i logistikk-kretser, men han har definitivt bransjekunnskap også vi vil dra nytte av. De forskjellige fagmiljøene "på huset" på Sofiemyr er godt vant med å sparre med hverandre og bidra til hverandres publikasjoner, så vi ser frem til å få en ny dyktig kollega som vi allerede vet hva er god for, sier Glenn Lund, redaktør i Logstikk Inside. 

Første arbeidsdag

Saugstad har sin første arbeidsdag i Anlegg&Transport i dag. Der skal han jobbe sammen med redaktør Klaus Eriksen og resten av A&T-gjengen, både i det tradisjonsrike magasinet og på AT.no.

– Jeg gleder meg til å ta fått på nye oppgaver sammen med en A&T-gjeng jeg har et svært godt inntrykk av. Dette er en godt sammensveiset redaksjon med mye kunnskap og erfaring innen fagfeltene jeg liker å skrive om. Jeg tror dette er drømmejobben, sier Saugstad.

«Jovial reporter»

– Drømmesignering, repliserer A&T-redaktør Klaus Eriksen:

– Fredrik er en av de flinkeste og mest joviale reporterne i Anleggs-Norge. Han har et enormt nettverk i bransjen, og hans standing «der ute» er enestående.

Til sammen har Saugstad og Eriksen 30 års erfaring med rapportblokk og kamera i grøfter, brakker, verksted og på konferanser.

Masse erfaring

Fredrik Saugstad (46) er opprinnelig fra Sarpsborg og bor nå i Røyken, Asker med samboer. 

Har jobbet 15 år i Anleggsmagasinet, først som frilansjournalist fra 2008, fast ansatt journalist fra 2012 og redaktør fra 2015. I tillegg til å ha jobbet som journalist i Transportmagasinet og tungt.no.

Erfaringen spenner fra anleggsarbeider og sjåfør, til portør og motorjournalist.

Powered by Labrador CMS