Fra wheel.me til Tradesolution

Tradesolution satser på supply chain management med Daniel Hessen som ny kommersiell direktør. 

Publisert Sist oppdatert

Tradesolution satser nå tungt på supply chain management for dagligvare. Til å lede satsingen er Daniel Hessen ansatt som ny kommersiell direktør. 

– Med mange aktører, systemer, personer, transaksjoner og avvik, har en mer effektiv samhandling i vareforsyningsprosesser et potensial i hundremillionersklassen for bransjen, samt potensial for store besparelser for den enkelte bedrift. Effektiv samhandling er også viktig i forhold til bærekraft og matsvinn, sier Sigmund Berle Jensen, administrerende direktør i Tradesolution.

Tradesolution har allerede mange års fartstid innen supply chain management med utvikling og drift av samhandlingsplattformen TakeCargo for dagligvarebransjen. Selskapet ble også valgt til å utvikle logistikkløsningen for Asko Maritimes selvkjørende sjødroner som ble sjøsatt høsten 2022. 

Daniel Hessen har nå litt over en måneds fartstid som kommersiell direktør for supply chain management i Tradesolution, og er allerede kommet godt i gang med det spennende arbeidet. Hessen kommer fra stillingen som Chief Commercial Officer i wheel.me, som leverer selvkjørende robothjul. Han har erfaring med å jobbe internasjonalt mot store, globale selskaper innen logistikk og produksjon.

– Mitt ønske er å bygge den beste samhandlingsplattformen for dagligvarebransjen, med et team som gir stor verdi for kundene våre. Plattformen vi utvikler skal effektivisere forsyningskjeden ved å få kontroll på store mengder data, samt forbedre hvordan aktørene i bransjen jobber og kommuniserer med hverandre. Her ligger det et utrolig spennende potensial, sier Hessen.

Powered by Labrador CMS