Fredrik Matheson, påtroppende direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS

Ny varebilsjef hos Volkswagen

Fredrik Matheson blir ny direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy. Han kommer fra egne rekker i Harald A. Møller AS, hvor han i dag er direktør for flåtesalg.

Publisert

Rett før jul ble det kjent at Håkon Wirak går fra rollen som direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy hos Harald A. Møller til rolen som daglig leder for Møller Bil Bryn.

Nå er Fredrik Matheson (40) ansatt som Wiraks etterfølger.

Matheson er i dag direktør for flåtesalg i Harald A. Møller.

- Et offensivt satsende Volkswagen Nyttekjøretøy skal gjenerobre tittelen «Norges største varebilmerke», og samtidig lede an i elektrifiseringen av varebilsegmentet. Det krever en offensiv leder, og det er Fredrik.

Det sier sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør for Harald A. Møller AS.

- Matheson har de beste forutsetninger for å bygge Volkswagen Nyttekjøretøy videre, sier han.

Klare ambisjoner

Matheson har jobbet fire år i Harald A. Møller, og har tidligere blant annet vært flåtedirektør i AVIS i Norge.

- Jeg kjenner allerede både avdelingen, merkevaren og markedet godt. Nå gleder jeg meg til å bli enda bedre kjent med forhandlerapparatet, sier Matheson selv.

Med økt kapasitet og mer effektive prosesser, og komplette løsninger med fulle garantier både på bil og ombygg, tilbyr Volkswagen Nyttekjøretøy i praksis en «one stop shop» for alle kunder, og én kontakt for hele totalleveransen.

Denne strategien var bakgrunnen for et nylig oppkjøp av Iseveien Services AS, som doblet kapasiteten for ombygg og tilpasning av nyttekjøretøy i egen regi.

- Bilbransjen opplever utfordringer i likhet med mange andre deler av samfunnet og næringslivet, men Volkswagen Nyttekjøretøy har gode forutsetninger for å være toneangivende i varebilmarkedet også i fremtiden, sier Matheson.

- Jeg gleder meg til å starte samarbeidet med en offensivt satsende fabrikk og et sultent og veldig kompetent apparat her i det norske markedet, sier han.

Powered by Labrador CMS