Nytt om navn:

Thor Kristian Korsvold overtar som leder av Uno-X Mobility i Norge.

Lederskifte i Uno-X Mobility

Thor Kristian Korsvold overtar som leder for Uno-X Mobility sin virksomhet i Norge etter Jens Haugland som søker nye utfordringer.

Publisert

Uno-X Mobility med virksomhet i Norge og Danmark er en del av Reitan Retail. Korsvold får nå ansvaret for Norge. 

Uno-X Mobility Norge tilbyr drivstoff, lynlading og svanemerket bilvask fra nærmere 350 utsalgssteder. Selskapet skal utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet.

- Vi er godt i gang med overgangen til løsninger for mer bærekraftig mobilitet gjennom våre satsinger på svanemerket bilvask og lynlading for personbiler, varebiler og lastebiler. I tillegg er vi blant Skandinavias fremste ambassadører for sykkel. Jeg gleder meg til reisen fremover sammen med de dyktige menneskene i Uno-X Mobility Norge. Vår oppgave er å gjøre det enklere for kundene våre å ta gode valg innenfor mobilitet, sier Thor Kristian Korsvold.

Erfaren leder 

Korsvold startet i Uno-X Mobility systemet i 2011 og kom da fra en rolle som partner i PwC. Han var daglig leder for datterselskapet YX Norge AS frem til våren 2023, og kommer nå fra stillingen som direktør for innovasjon i morselskapet Uno-X Mobility AS. 

Powered by Labrador CMS