Steffen Larvoll og NovaRetail setter søkelyset på automasjonstegknologi 1. november,
Steffen Larvoll og NovaRetail setter søkelyset på automasjonstegknologi 1. november,

NovaRetail: Inviterer til automasjonsteknologi-dag

1. november arrangeres "Automasjon 2023 - Fra idé til virkelighet" i Oslo.

Publisert

NovaRetail er et norsk rådgivningsselskap som bistår nordiske retailere med å designe og implementere ny teknologi i verdikjeden. 

"Logistikkbransjen er i rivende utvikling, drevet av banebrytende teknologiske fremskritt. Vi står nå ved et vendepunkt hvor automatisering og kunstig intelligens ikke bare endrer hvordan vi håndterer varer, men også setter nye standarder for presisjon, effektivitet og sporbarhet. For å kaste lys over disse spennende utviklingene, er vi stolte av å invitere deg til Norges eneste heldagsarrangement om automasjonsteknologi den 1. november i Oslo", melder arrangør NovaRetail.

Steffen Larvoll kan love en spekket dag der deltagerne vil få førstehånds innsikt fra ledende norske aktører som Elkjøp og ASKO, og lær hvordan de bruker automasjon til å skape betydelige konkurransefordeler.

- Deltagerne vil høre fra to masterstudenter fra Handelshøyskolen BI som vil presentere den nyeste forskningen, utfordrende teorier og perspektiver rundt automatisering. Og teknologileverandører som AutoStore, Jungheinrich, TGW, og Swisslog vil dele sine erfaringer og fremheve de nyeste innovasjonene innen lagerautomatisering, forteller han.

- Dette arrangementet vil samle en unik blanding av teknologientusiaster, industrieksperter, og innovatører, som alle deler en felles lidenskap for fremtidens logistikk. Det blir en dag hvor grensene for hva som er mulig blir utfordret, og hvor vi sammen utforsker de teknologiske fremskrittene som former bransjen, påpeker han.

Seminaret er et gratisarrangement fra kl. 09-15 på Epicenter i Oslo 1. november. Mer info finner du her Automasjon 2023 - Fra Idé til virkelighet.

Powered by Labrador CMS