Frank Birkeland ny Supply Chain Direktør i Kinly

Som et friskt pust i bransjen og med allsidig erfaring, har Frank Birkeland trådt inn i rollen som ny Supply Chain Direktør i Kinly.

Publisert Sist oppdatert

Birkeland kommer fra stillinger som Supply Chain Manager i både TechnipFMC og Øglænd System Group før han fant veien til Kinly.

– Kinly tok kontakt og fortalte at de lette etter en Supply Chain-ekspert som kunne hjelpe dem med å optimalisere forretningsprosesser, hovedsakelig gjennom implementering av SAP. Jeg forstod raskt at AV-bransjen er mye mer dynamisk enn jeg hadde trodd, sier han.

SAP er en verdensledende programvare for administrasjon av forretningsprosesser i hele bedriftens verdikjede. Implementeringen i Kinly skjer i mars, og målet er å effektivisere arbeidsprosessene, både innad i avdelingene og på tvers av dem.

– I alle jobbene jeg har hatt har jeg stilt meg selv spørsmålet: «Hvordan kan vi best jobbe slik at vi blir en mer service- og fremtidsrettet organisasjon, og automatisere manuelle arbeidsoppgaver?», sier han.

Birkeland har nå vært i stillingen i litt over en måned og Jens Haviken, norgessjef i Kinly, er veldig fornøyd med ansettelsen.

– Frank har lang erfaring med Supply Chain i forskjellige selskaper. Gjennom ansettelsesprosessen har vi blitt kjent med en fyr, som i tillegg til å åpenbart kunne faget sitt har masse energi og humor. Vi lette lenge etter riktig mann eller kvinne til jobben, da navnet til Frank dukket opp på blokken måtte vi hive oss rundt. Vi er veldig glade for at han valgte å komme til oss, sier Jens Haviken.

  • NB! Under er regnskapstallene til Kinly AS. Oversikten hos Brønnøysundregisteret viser at selskapet skiftet navn fra Viju Norge i 2018 til Kinly, men firmaet står av en eller annen grunn oppført med gammelt firmanavn i Proff.no når man søker opp organisasjonsnummeret.
Powered by Labrador CMS