INN I KONSERN: Bøviks Transport med 17 vogntog og 18 ansatte kommer inn i et større system etter oppkjøpet.

Sørum Transport  kjøper opp Bøviks Transport

Sørum Transport AS kjøper 50% av aksjene i Bøviks Transport AS. Resten av aksjene skal overtas etter en gitt periode.

Publisert Sist oppdatert

Dette melder selskapene i en pressemelding tirsdag 13. juni. Sørum Transport AS eies 50% av Jenjo Holding AS v/Jens Stian Johansen, og 50% av SO Vetrhus AS v/Svein Ove Vetrhus. Bøviks Transport AS har vært eid av Jan Helge Nielsen. Nielsen fortsetter som daglig leder i selskapet også etter oppkjøpet.

Bøviks Transport er en solid bulktransportør i Norge med utgangspunkt i Haugesund der de har sitt hovedkontor. Samlet har selskapet 17 vogntog og 18 ansatte, med en samlet omsetning på nær kr 60 000 000,- i 2022, står det i pressemeldingen.

- Dette bidrar til at jeg som daglig leder og eier sikrer at Bøviks Transport AS også i fremtiden står sterkt, og at våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere fortsatt får den kvaliteten som kreves. Sørum Transport AS har vi samarbeidet med i mange år og har svært gode relasjoner til, og med nye eiere i Sørum Transport AS ser vi svært positivt på fremtiden, sier daglig leder Jan Helge Nielsen.

Fortsatt Bøviks Transport AS

EIER OG STYRELEDER: Svein Ove Vetrhus.

Selskapet skal fortsatt inneha navnet Bøviks Transport AS. Videre skal selskapet også i fremtiden satse på bulktransport som sin hoved profesjon, men som i dag er det også andre viktige områder som skal utvikles i tråd med de ulike markeds- og kundeforventningene.

- Vi er stolte over å få være med å videreutvikle Bøviks Transport AS sammen med Jan Helge og hans dyktige sjåfører, og sammen skal vi sikre gode og komplette logistikkløsninger for våre kunder. Bøviks Transport AS, Malmquist Transport AS, Sørum Transport AB og Sørum Transport AS skal i fremtiden sikre at vi blir en ledende nordisk bulktransportør som setter kundekvalitet og miljø i høysete, sier eier og styreleder Svein Ove Vetrhus.

Bøviks Transport AS, Malmquist Transport AS, Sørum Transport AB og Sørum Transport AS vil samlet ha ca. 130 vogntog og ca. 200 ansatte med en estimert omsetning i 2023 på over kr 400 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS