Med ny terminal i Bergen og nyansettelse i Møre og Romsdal, håper ColliCare å vokse på Vestlandet
Med ny terminal i Bergen og nyansettelse i Møre og Romsdal, håper ColliCare å vokse på Vestlandet

ColliCare styrker seg på Vestlandet

Har åpnet terminal ved Flesland og satser mot nye kunder i Møre og Romsdal.

Publisert

ColliCare Logistics overtok 1. november en terminal på Kokstad like ved Bergen Lufthavn Flesland. Terminalen skal være et knutepunkt for selskapets distribusjon i Bergensområdet.

Terminalen er på 2200 m² og ledes Jalal Zarghoon. Fra terminalen er det satt opp faste ruter, målet er å gi bedre kundeopplevelse ved å ta kontroll på enda et ledd i transporten ut til kunden – for både B2B- og B2C-leveringer, opplyser selskapet på sine hjemmesider.

Samtidig har ColliCare ansatt Marianne Nilsen O’Neill som Regional Manager Møre & Romsdal. Hun skal jobbe med å skaffe nye forbindelser i Ålesund og omegn.

- Etter 12 år i logistikkbransjen kjenner jeg godt til det fantastiske lokale næringslivet i fylket vårt. Denne kontakten med markedet anser jeg for å være et bra utgangspunkt for å etablere ColliCare Projects & Logistics i Møre og Romsdal, sier Marianne Nilsen O’Neill.

Hun forteller at hun vil jobbe for å utvide kundeporteføljen, med fokus på bedrifter som benytter internasjonale sjø-, fly- og/eller bilfrakter.

- ColliCare Projects & Logistics er spesielt sterke innenfor prosjektlast, men vi bygger opp en avdeling som vil kunne dekke de fleste typer fraktbehov; fra stort til smått. Det går nok ikke mange månedene før vi søker etter ansatte for avdelingen vår her i Ålesund, sier Nilsen O’Neill.

ColliCare Project Special ble startet i Stavanger i januar 2020, og har nå avdelinger også i Bergen og Ålesund. Selskapet er ColliCare-konsernets avdeling inn mot maritim sektor, olje & gass, energi, fisk & havbruk, infrastruktur, forsvarsindustri , utstyrsleverandører og øvrige prosjektorienterte markeder.

Powered by Labrador CMS