Nytt om navn:

Kirsten Steenberg og Petteri Nurmi, avbildet i 2023.

Nurmi får utvidet Norge-ansvar

Petteri Nurmi har ledet det nordiske clusteret i DB Schenker. Nå har han også formelt overtatt rollen som managing director i Norge.  

Publisert Sist oppdatert

Den tyske logistikk-giganten DB Schenker gikk i mars i fjor gjennom en større organisasjonsendring. Oppskriften var å lage regionale avdelinger, med flere land under én felles ledelse. Det skjedde i Norden, der Schenker-selskapene i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island ble samlet til én organisasjon, under ledelse av finske Petteri Nurmi, som inntil da hadde ledet Schenker i Finland.

Da Knut Eriksmoen, mangeårig leder av den norske virksomheten, trådte ut av selskapet etter 18 år, steppet Kirsten Steenberg inn i rollen som daglig, operativ leder for den norske virksomheten.  

Som følge av en fersk organisasjonsendring har Nurmi nå blitt tildelt det formelle lederansvaret i alle landene i den nordiske Schenker-klyngen.

- Ja, det er korrekt. Nurmi overtar managing director-rollen også i Norge, som han har i de andre nordiske landene, mens jeg fortsetter i min rolle som HR-direktør, forteller Steenberg til Logistikk Inside.

Powered by Labrador CMS