Vi ses på LOGISTIKK23!

Inga Strümke innleder om kunstig intelligens på LOGISTIKK23 på Vika kino 31. mai.

Bestselger-forfatter kommer på LOGISTIKK23 - kommer du?

Kunstig intelligens er i vinden om dagen og en av landets mest fremtredende stemmer i debatten er NTNU-forsker Inga Strümke. Hun skal fortelle oss mer om kunstig intelligens på konferansen vår 31. mai.

Publisert Sist oppdatert

Inga Strümke er forsker ved Norwegian Open AI Lab på NTNU, og har en bistilling som forsker hos SimulaMet. De siste ukene er hun blitt et hett havn i media, som en av landets ledende eksperter på nettopp kunstig intelligens (AI), og hennes bok «Maskiner som tenker» ligger nå på toppen av den norske boklisten. Og om du ikke har sett henne på TV de siste ukene, må du faktisk vurdere å slå på nyhetene …

Strümke er en av landets mest ettertraktede foredragsholder akkurat nå, og 31. mai kommer Strümke til Logistikk23 på Vika Kino, for å fortelle logistikkbransjen hva AI faktisk er – og hva det ikke er. Hun vil også delta i en panelsamtale med tidligere direktør for internett og nye medier i IKT-Norge Torgeir Waterhouse og Head of Emerging Technology i Posten Sven Richard Magerøy Tønnessen – der vi vil få svar på om utviklingen av kunstig intelligens er noe vi bør glede oss eller bekymre oss over.

Det foregår i sesjonen «Fremtidens uendelige muligheter» – som bare er én av mange gode grunner til å delta på Logistikk23.

Se fullstendig program og meld deg på www.logistikk23.no.

På konferansen vil vi også ta et dypdykk i vareeierens tankesett. Vi vil presentere Moderne Transport og Logistikk Insides rykende ferske vareeierundersøkelse, og høre fra ledende transportkjøpere som Ikea Norge, Felleskjøpet og Farmasiet.

I sesjonen «Hvordan navigere i et utfordrende marked?» ønsker vi på konferansen å gi tilhørerne så god forståelse som mulig av hvor verden er og hvor den beveger seg. Næringspolitisk direktør i NHO Logistikk og Transport, Ole Andraes Hagen, vil med sin sedvanlige innsikt trekke de store linjene både bakover og fremover i tid, og Christian Holth, SVP i Wallenius Wilhelmsen, vil fortelle om hvilke utfordringer rederiet møter som en global logistikkaktør.

Vi får også besøk av grunnlegger av de nye elektriske lastebilselskapet Volta Trucks, Kjell Waløen og administrerende direktør i Paxster, Oka Stormorken, som hvilke muligheter fremtidens kjøretøy gir.

Hele programmet og påmelding finner du på Logistikk23.no – og nå lønner det seg å være rask, for billettene går unna.

Det er også verdt å nevne at vi avslutter dagen med en båttur på Oslofjorden for de som ønsker og har anledning til det. Sjø, sol og nettverksbygging i en virkelig verden vil trolig være akkurat det vi har behov for etter å ha fått et innblikk i den potensielt dystopiske AI-fremtiden.

Powered by Labrador CMS