Transport Logistic er tilbake etter fire år. I 2019 samlet messen 64.000 besøkere fra hele verden.

Åpnet dørene for verdens ledende logistikkmesse

Transport Logistic i Munchen - verdens største messe for godstransport - er omsider tilbake etter fire års avbrekk som følge av koronapandemien.

Publisert

Fra tirsdag 9. mai til og med fredag 12. mai vil tusenvis av logistikkledere møtes i messehallene i München.

Transport Logistic er den ledende internasjonale varemessen for logistikk, mobilitet, IT og supply chain management og har stort sett blitt arrangert annethvert år i München siden 1978 (rekken ble brutt under pandemien). I 2019 var det 64.000 besøkere på messen og over 2300 utstillere.

Denne fire-dagers messen er ansett som den ledende plattformen for internasjonal nettverksbygging i logistikkindustrien, og tilbyr innovative produkter, systemer og teknologier samt et vell av ekspertkunnskap.

Air Cargo Europe, en møteplass for den internasjonale flyfraktindustrien, arrangeres samme sted og inngår som en del av Transport Logistic-messen.

Også mange nordmenn vil være til stede i München disse dagene. Logistikk Inside er naturligvis på plass og vil lage en messerapport neste uke.

Redaksjonen er på plass siste messedag, fredag 12. mai. Jeg kommer gjerne innom og besøker norske representanter på messen. Er du på plass i München og ønsker en logistikkprat, ta kontakt med GL@LOGISTIKK.NO evt. mobil 934 62 070.

Du trenger naturligvis ikke å ha egen stand, snakker gjerne med norske vareeiere og transportører også!

Powered by Labrador CMS