StrongPoint blir AutoStore-distributør i Storbritannia og Irland

StrongPoint har signert en avtale om å utvide sitt vellykkede nordiske og baltiske AutoStore-partnerskap til Storbritannia og Irland.

Publisert
Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint.
Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint.

StrongPoint er en ledende leverandør av dagligvareteknologi og distributør, og er også AutoStore-partner i Norden og Baltikum. Nå blir de også distributør av AutoStore-løsninger i UK og Irland.

AutoStore har nylig utviklet en unik løsning for å automatisere lagring og plukking av frosne varer, og StrongPoint leverer den første løsningen til storhusholdningsgrossisten DLVRY i et anlegg i Sveio.

- Automatisering for dagligvarer skiller seg ut fra alle andre bransjer. Vi ser frem til å videreføre vår unike kompetanse med verdens mest innovative AutoStore-installasjon, spesialutviklet for dagligvarer med automatisering i alle tre temperatursoner, til Storbritannia og Irland. Vi har over 35 års erfaring med å håndtere dagligvarer, og jobber med detaljister i over 20 land, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint.

StrongPoint leverer ende-til-ende netthandelsløsninger spesielt utviklet for dagligvarebutikker, uansett hvor de måtte befinne seg i sin nettthandelsreise. StrongPoint sin verdensledenede ordreplukkløsning og flere av deres last mile-alternativer er integrert med AutoStore sin automatiseringsløsning.

Powered by Labrador CMS