SAMARBEIDER MED COLLICARE:

Direktør for Ikea Norge, Carl Aaby, gleder seg til å levere raskere hjemlevering fra neste sommer.

Ikea med raskere pakkelevering fra neste sommer

Den svenske møbelgiganten girer opp og leverer fra neste år raskere pakkelevering fra Vestby i samarbeid med ColliCare.

Publisert

- Ikea skal bli best på helhetlige og sømløse kundeopplevelser, sier administrerende direktør for Ikea Norge, Carl Aaby.

- Det betyr at vi både skal ha varene på lager for de som ønsker å ta det med seg direkte fra varehus, og at vi skal levere raskt for de som ønsker hjemlevering. Nå åpner vi en egen enhet kun for postpakker i Vestby, sammen med ColliCare Logistics, og er klare til å skape enda bedre handleopplevelser fra sommeren 2023, sier han.

Tidligere har kunder fått levert postpakker fra Ikeas sentrallager i Sverige, men når distribusjonen flyttes til Vestby reduseres leveringstiden betydelig. I dag er leveringstiden på postpakker 3-7 dager, basert på hvor i landet du bor. Vestbys sentrale plassering er et godt utgangspunkt for levering til Oslo, men også resten av landet. Med en egen enhet for postpakker i Norge vil 9 av 10 personer vil få sin postpakke levert på døren eller nærmeste postkontor i løpet av to dager, skriver Ikea i en pressemelding.

De første pakkene går fra Vestby allerede sommeren 2023. ColliCare Logistics er ansvarlige for å ta imot varene, varepåfyll og betjening av ordrene, fram til ordren blir overlevert til transport.

- Med ColliCare Logistics får Ikea en aktiv samarbeidspartner som kommer med smarte logistikktjenester. Hos ColliCare Logistics jobber vi kontinuerlig med å gjøre våre logistikkløsninger smartere, mer kostnadseffektive og gi kundene våre en komplett løsning. Vi ser fram til et godt samarbeid med IKEA og er stolte over å kunne levere en tjeneste som frigjør Ikea tid med logistikken som vil trenges på en slik enhet, sier CEO Knut Sollund fra ColliCare Logistics.

Ikea er også i ferd med å bygge sitt nye sentrallager i Vestby, som skal åpne mot slutten av 2024. Lageret vil ha en grunnflate på 43.000 m².

Powered by Labrador CMS