I fremtiden vil smart-containere bli mer og mer vanlig. Nå utvikler ONE smart-teknologi for linjerederiets globale containerflåte.

ONE og Sony samarbeider om å utvikle smart-containere

Linjerederiet Ocean Network Express har innledet et samarbeid med teknologigiganten Sony om å utvikle og integrere en smart containerløsning på tvers av den globale flåten.

Publisert Sist oppdatert
ONE er en av verdens største linjerederier med en global flåtekapasitet på over 1,5 millioner TEUs.

Ocean Network Express, i shippingkretser ofte kun omtalt som ONE, er verdens syvende største linjerederi med 205 skip og en samlet containerflåte på over 1,5 millioner TEUs. Rederiets ekspertise innen internasjonal shipping, kombinert med Sony Network Communications Europes ekspertise innen utvikling av sensorikk og "tilkoblede" tjenester skal gi rederiet en mer transparent containerflyt, melder rederiet i en pressemelding. Det er forretningsenheten Visilion i Sony som er satt på oppdraget, et selskap som spesialiserer seg på sanntidssporing innen supply chain-segmentet.

Økt innsikt

De teknologiaktiverte containerne vil gi ONE større innsikt om containerflåten deres.

Dataene vil muliggjøre bedre synlighet av containerne, raskere og proaktiv beslutningstaking og legge til rette for mer effektiv containerbevegelser ved laste- og losseoperasjoner.

ONE

  • Ocean Network Express (ONE) ble lansert 7. juli 2017 etter at linjerederiene Kawasaki Kisen Kaisha ("K" LINE), Mitsui O.S.K. Lines (MOL) og Nippon Yusen Kaisha (NYK) slo seg sammen.
  • Det globale hovedkontoret ligger i Singapore, støttet av regionale hovedkvarterer i Hong Kong, Singapore, Storbritannia, USA og Brasil.
  • ONE er verdens syvende største linjerederi med en samlet flåtekapasitet på cirka 1,53 millioner TEUs.fordelt på 205 skip (per. 21.02.2023).
  • ONE er en medlem av THE Alliance (THEA), et globalt havskipskonsortium.

Kundene vil også kunne dra nytte av smarte containerløsninger slik de vil kunne få tilgang til live-oppdateringer på overfarten. Det vil også gi mer pålitelig fraktdata for enkel, transparent kommunikasjon med relevante interessenter, melder ONE.

Powered by Labrador CMS