Fra venstre: Lasse Andersen (styreleder i E18 Truckcenter) og Tore Løveid (driftsdirektør i Volmax) er svært fornøyde med å få på plass denne avtalen og ønsker eksisterende og nye kunder velkommen.

Volmax: Kjøper E18 Trucksenter i Porsgrunn

Volmax ekspanderer sin lastebilvirksomhet ved erverv av verkstedvirksomheten i E18 Truckcenter AS i Porsgrunn fra 1. mars 2023.

Publisert

Alle ansatte i de to selskapene flytter sammen inn i E18 Truckcenters lokaler i løpet av våren 2023.

E18 Truckcenter har en god beliggenhet i nærheten av E18 på Heistad utenfor Porsgrunn, og har bygget seg opp som et viktig servicepunkt for transportkunder i Grenland. Gjennom sammenslåing av Volmax Skien og E18 Truckcenter skal dette medføre økt tilgjengelighet for service og reparasjon av både bil, henger og påbygg.

- Vi vil få en stabil og robust organisasjon med bred kompetanse på alle produktområdene som er viktig for kundene, skriver Volmax i en pressemelding.

Frank Nordby, administrerende direktør i Volmax er glad for at man fikk landet en løsning som gjør Volmax enda mer robust i sin region.

Jack Larsen, servicemarkedssjef Volmax Grenland.

- Nå har vi fått enda en brikke på plass i forhold til posisjoneringen av Volvo og Volmax og viser blant annet til nybyggingsprogrammet til Volmax de siste to årene, sier Nordby.

Styreleder i E18 Truckcenter AS, Lasse Andersen, forteller at etter en lang periode i et stadig mer krevende marked, der to store lastebilaktører blir større, kjennes det helt rett med en større samhandling.

- Selskapene kommer til å samhandle i forhold til service og ettermarked på lastebil og tilhengere. Import av El-buss vil være vårt hovedområde fremover, sier Lasse Andersen og ser frem mot et langvarig og godt samarbeid på Heistad.

Frank Nordby administrerende direktør i Volmax.

Jack Larsen, som blir servicemarkedssjef i Volmax Grenland, kan fortelle at det har vært en god dialog med E18 Truckcenter i prosessen.

- Ved å slå sammen virksomhetene vil vi sikre gode kundeopplevelser i Grenland i et marked som er svært viktig for Volmax.

Volmax har vært på utkikk etter nye lokaler i Grenland i en periode, og Larsen er svært tilfreds med å flytte inn i lokalene på Heistad.

E18 Truckcenter ble startet av Lasse Andersen i 1982 og ligger på E18 midt mellom Oslo og Kristiansand. Senteret er godt synlig fra europaveien, like ved nedkjøringen til Heistad. I tillegg til et servicepunkt for nyttekjøretøy vil anlegget fortsatt tilby drivstoff, AD Blue og maskinvaskehall for storbiler.

Powered by Labrador CMS