Nytt om navn • Ståle Bjørdal

Den nyvalgte presidenten i Norges Motorsportforbund, Ståle Bjørdal.

Har latt skapertrangen leve

Den nyvalgte presidenten i Norges Motorsportforbund, Ståle Bjørdal, er mannen med stor skapertrang og med ønske om å utvikle både seg selv og «butikken».

Publisert

Gründeren av GF Logistikk og GF AS har de siste årene posisjonert seg slik at bedriften han startet for 23 år siden klarer seg uten hans daglige innsats, og hvor andre styrer «butikken».

Han kaller seg selv entrepreneur som kort forklart betyr gründer, eller etablerer.

Entusiastisk MC-utøver

- I min GF-periode har jeg vært opptatt av å finne nye engasjementer i hverdagen, og som gir meg glede og entusiasme. Det å kunne jobbe med motorsport, som for meg betyr så mye, ser jeg på som et stort privilegium, skriver Bjørdal på sin nettside.

Han ser fram til å få en enda bedre forståelse for hva motorsporten innebærer de kommende fire år som Motorsportforbundets president.

GF-virksomheten er basert på distribusjonsløsninger for både fly og bil.

Omfattende bedrift

Transport- og logistikkbransjen kjenner Bjørdal best som gründer av GF Logistikk, og hvor Bjørdal i to tiår har håndtert transport, distribusjon og logistikk for sine kunder.

Virksomheten er basert på distribusjonsløsninger for flyfraktindustrien, og leier derfor 5000 kvadratmeter i Thon Eiendoms lokaler ved Gardermoen.

Her har GF Logistikk 110 biler og 140 ansatte.

Powered by Labrador CMS