FORHANDLER: Semitrailere og hengere fra franske Chereau skal nå selges av Ekeri Norge her til lands.

Ekeri skal selge Chereau

NY FORHANDLER: Ekeri Norge AS har undertegnet en forhandleravtale med franske Chereau.

Publisert

Det var Chereau-fabrikken som tok kontakt med Ekeri Norge for en god tid tilbake med forespørsel om de ville selge deres produkter i Norge.

Chereau produserer bare skap med åpning bak. Enten det er semitrailere, hengere eller bilpåbygg. Derfor er de en god match for Ekeri som har sideåpning på alle side skap.

– Vi har sett det er et behov for de produktene som Chereau leverer en god stund, og lett etter en leverandør som bygger skap med åpning bak, sier Trond Lundsten, daglig leder i Ekeri Norge.

Chereau leverer det aller meste av skappåbygg både til bil, henger og semi. De har et godt omdømme og er store på FNA/FRC-enheter for transport av kjøl- og frysevarer.

– Chereau og Ekeri er naturlige samarbeidspartnere ettersom selskapene har like verdier. Begge selskapene står for høy kvalitet med fokus på både kunden og miljøet, sier Lundsten.

God match

– Ekeris produktkvalitet er godt kjent i Skandinavia, og deres enheter utfyller Chereaus produkter. Derfor var det naturlig at vi henvendte oss til dem for å distribuere transportløsningene våre til det norske markedet, sier Xaviar Wilkie i Chereau.

Ekeri har den første semitraileren i bestilling fra Frankrike og den vil bli vist frem på Transport og Logistikk på Lillestrøm i slutten av september.

Lokalt delelager

Ekeri vil utvide sitt delelager på Raufoss med deler til de franske hengerne og verkstedet vil reparere på både Ekeris egne produkter og Chereau. Ekeris mekanikere skal i nær fremtid få opplæring også på de franske hengerne.

Ekeri Norge vil også tilby utleie av Chereau-traller og hengere igjennom sitt eget datterselskap Flexirent.

Powered by Labrador CMS