Nytt om navn:

Maria Lisiecka begynner som advokat hos NHO LT i april.

Maria Lisiecka overtar for Camilla Raastad på NHO-huset

24. april tiltrer Maria Lisiecka stillingen som advokat i NHO Logistikk og Transport. Hun erstatter Camilla Raastad som har sin siste arbeidsdag 29. februar.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av årets to første måneder er tre nye ansikt på plass i NHO LTs administrasjon, og alle tre er kvinner. Som første nye kvinne inn i NHO-huset i 2024 kom avdelingsleder for kurs ogi kompetanse, Birgitte Landsvik. Etter bare et par uker var også Kjersti Hagen Shetelig på plass, daglig leder for Transport & Logistikk-konferansen. Siste kvinne ut, i denne omgang, er Maria Lisiecka.

Ifølge NHO Logistikk & Transports nettside tiltrer hun som advokat på NHO-huset 24. april, men har allerede vært på kontoret flere dager for å gjøre seg kjent med arbeidsoppgaver og kollegaer. Lisiecka kommer fra stillingen som konsernadvokat hos Ness, Risan & Partners.

Hun har jobbet i advokatfirmaet Schjødt AS og som dommerfullmektig i Møre og Romsdal tingrett.

Lisiecka overtar stillingen til advokat Camilla Raastad, som har sin siste arbeidsdag i NHO Logistikk og Transport den 29. februar.ii

- Det har vært verdifullt å gå noen dager sammen med Camilla og Martin (Berntzen Often). Jeg har fått et innblikk i systemet og jeg har blitt vist nyttig litteratur. Jeg har deltatt på medlemsmøte i regi av NFF (flyspeditørene) og fått skissert fremtidige arbeidsoppgaver. Jeg er nå godt rustet for oppstart og ser frem til å tiltre, samt å bli kjent med bransjen og medlemsbedriftene, sier hun til organisasjonens hjemmeside.

Du har vel fått med deg karrierestigen i Logistikk Inside? Se hvem som har tatt, eller har annonsert nye karrieresteg i 2024:

Powered by Labrador CMS