Element Logic inngår partnerskap med addverb Technolgies. Fra venstre : Johnny Andersen, General Manager Addverb Europe, Pieter Feenstra, administrerende direktør Addverb EMEA, Håvard Hallås, Chief Commercial Officer Element Logic og Hans-Jörg Braumüller, Group Design & Consulting Director i Element Logic.

Element Logic lanserer AMR-løsninger

Element Logic inngår partnerskap med Addverb Technologies, og integrerer deres løsninger for AMR i sin eksisterende portefølje

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Element Logic var verdens første AutoStore-partner, og det selskapet som har levert flest AutoStore-løsninger til kunder.

Addverb Technologies leverer ulike AMR-løsninger, som nå går inn i Element Logics portefølje.

Gjennom partnerskapet med Addverb ønsker Element Logic å åpne nye muligheter ved å kunne tilby kunder fleksible løsninger for materialtransport, konsoliderings- og sekvenseringsbuffere før og etter plukkprosessen fra en AutoStore-løsning.

- AMR vil hjelpe våre kunder å forbedre sine interne prosesser, øke effektiviteten og tilby dem en raskere og mer pålitelig ordrebehandling, sier Hans-Jörg Braumüller, Group Design & Consulting Director i Element Logic.

Element Logic integrerer Addverbs løsninger for AMR (Autonomous Mobile Robot) i sin eksisterende portefølje, med tilhørende programvare; «fleet management software platform». Dette vil bidra til å redusere kundenes driftskostnader og øke den totale fortjenesten, skriver Element Logic i en pressemelding.

Addverb Technologies leverer ulike AMR-løsninger, som nå går inn i Element Logics portefølje.

Har store kunder

Addverb Technologies er basert i India, og har kontorer i Australia, Singapore, Tyskland, Nederland, De forente arabiske emirater og USA. Addverb tilbyr en unik kombinasjon innenfor internlogistikk av stasjonær og mobil automasjon og avansert programvare. De har ekspertise innenfor ende-til-ende lagerautomatiseringsløsninger basert på Industry 4.0, IoT og robotikk. Addverb har levert løsninger til kunder som Unilever, Flipkart, Amazon, PepsiCo, Coca-Cola, Dabur med flere.

- Vi gleder oss til å gå inn i dette partnerskapet med Element Logic og vi er stolte av å få muligheten til å jobbe sammen med en så prestisjefylt aktør i bransjen, kjent i hele Europa og også globalt, sier Pieter Feenstra, Addverbs administrerende direktør i EMEA-regionen.

- Vår evne til å betjene markedets etterspørsel vil øke eksponentielt, og gir tilgang til en komplett løsning som kombinerer AutoStore-systemer og mobile roboter. Vi tror at den sterke porteføljen, innovasjonskompetansen og dybden av ressurser vi bringer sammen gjennom dette partnerskapet, vil åpne muligheter for oss til å skape enda mer verdi for våre kunder, legger han til.

Intelligent styring

I prosjekter hvor det er høy grad av variasjon i vareflyten vil AMRs fleksibilitet skille seg ut fra andre løsninger. AMR-en administreres via et intelligent styringssystem, med integrert svermteknologi og lasernavigasjon. De krever ikke faste, forhåndsdefinerte baner, da den definerer banen underveis. Hvis en hindring oppdages, justerer AMR-en banen for å navigere rundt objektet.

- Etter et intensivt søk på markedet etter en partner som kan støtte Element Logic i internasjonale prosjekter, har Element Logic funnet en veletablert teknologisk og pålitelig partner i Addverb, sier Håvard Hallås, Chief Commercial Officer i Element Logic.

- Dette er et viktig skritt for å gi et enda sterkere konkurransefortrinn til våre kunder ved å utvide vår portefølje innen ende-til-ende lagerautomasjon. Vi ser veldig frem mot å jobbe og vokse sammen med Addverb og mulighetene partnerskapet vil bringe, legger Hallås til.

Powered by Labrador CMS